Følger GPS til ny destination...


KONTAKT OS

PRESSERUM

https://www.skillscity.dk/wp-content/uploads/2023/10/faellesskab-skills-city-1200x800.jpg

31. OKTOBER 2023

Herningsholms campus fuldendes med donation på 60 millioner fra A.P. Møller Fonden

En stor bevilling fra A.P. Møller Fonden gør det muligt for Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier at fuldende visionen for Herningsholms campusområde. Her indgår et innovativt fælleshus, hvor eleverne kan mødes på tværs af baggrund og uddannelsesretning, og nye attraktive udendørsområder for unge på de erhvervsrettede uddannelser.


LÆS PRESSEMEDDELELSEN

FOR MERE INFORMATION

KONTAKT OS


Hvis du er fra pressen, eller hvis du har spørgsmål vedrørende Skills City eller Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, er du altid velkommen til at kontakte os.ALLAN KORTNUM

Direktør

TELEFON

+45 2542 4501


EMAIL

alk@herningsholm.dkLARS HASLEV

Kommunikationschef

TELEFON

+45 2542 4850


EMAIL

laha@herningsholm.dkhttps://www.skillscity.dk/wp-content/uploads/2023/08/herningsholm-collage-1200x675.jpg


https://www.skillscity.dk/wp-content/uploads/2023/10/herningsholm_logo-sekundaer_black.png

ADRESSE

Lillelundvej 21, Herning


WEB

herningsholm.dk


VISUELT MATERIALE

MEDIEARKIVKAN FREMSENDES EFTER ØNSKE

VIDEO

Skills City præsenteret til kickoff-møde

Smalltalk og store smil bredte sig blandt deltagerne, da tonerne af Starships’ 80’er-hit ’We Built This City’ spillede i baggrunden, og Skills City-lyskasser lavet af Herningsholms snedker-, tømrer- og el-afdelinger lyste rummet op.

Onsdag den 20. december tog mere end 60 indbudte gæster plads i foredragssalen i Højhuset i Herning for at deltage i startskuddet til Skills City. Deltagerlisten var fyldt med aktører fra både nær og fjern, som alle bidrog med input til det kommende Skills City-projekt.

Der var blandt andet fremmøde fra Herning Kommune, Grundfos, Dansk Metal, EuroSkills Herning 2025, Fonden for Håndværkskollegier, Erhvervsrådet Herning/Ikast-Brande, nærliggende uddannelsesinstitutioner, lokale og regionale virksomheder, politikere, foreninger og organisationer samt bestyrelsesmedlemmer og ledere fra Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier.

Kæmpe støtte

Fra scenen i foredragssalen kunne deltagerne følge med i direktør for Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, Allan Kortnums præsentation af Skills City-projektet. Et projekt, der bliver en realitet med en meget venlig og hjælpende hånd fra A.P. Møller Fonden, der har støttet visionen om at fuldende campusområdet på Lillelundvej.

Fonden støtter med en donation på hele 60 millioner, som skal gå til at opføre et fælleshus og skabe gode udendørsområder og aktiviteter for unge på de erhvervsrettede uddannelser. Samlet set skal Skills City bygges på værdier om stærke elevfællesskaber, diversitet, foreningsliv og inddragelse.

Det handler om de unge

Ambitionen med projektet er at skabe Europas mest gennemførte og attraktive samfund for unge på erhvervsrettede uddannelser. Derfor var synspunkter fra workshoppens deltagere meget velkomne, selvom Allan gjorde det tydeligt, at dem det hele handler om, er de unge mennesker.

Planen er, at fælleshuset står færdigt og fuldender første del af visionen for Skills City i 2027.


FOTOS


Fotos må frit benyttes i forbindelse med omtale. Fotokreditering fremgår.